Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Şubat, 2019 12:58 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Adayı Köse, gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi

Safranbolu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Belediye Başkan Adayı Elif Köse,  CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy,  CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan’ın da katılımlarıyla birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı öncesinde sanayi esnafının dua programına katılan CHP Belediye Başkan Adayı Köse; “ Belediye Başkanı olduktan sonraki süreçte de her Pazartesi sanayi esnafının dua programına katılacağım” dedi.

SEÇİMİ BAŞARIYLA TAMAMLAYACAĞIZ
Kahvaltıda basın mensuplarına açıklama yapan Köse,  “ Zaman hızla geçiyor. 31 Mart’a çok az kaldı. Biz bu süreci çok iyi değerlendirdiğimizi iyi bir ivme yakaladığımızı düşünüyoruz. Amacımız yakaladığımız bu ivmeyi daha da yukarı taşıyarak seçimden başarı ile çıkmaktır.  Ekibime ve Safranbolu için hazırladığım projelerimize çok güveniyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin