Başkan Adayı Elif Köse'ye Sevgi Seli - Karabük Haber Postası
S 7 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
28 Şubat, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Adayı Elif Köse’ye Sevgi Seli

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse Esentepe Mahallesi ziyaretinde adeta sevgi seli ile karşılaştı.

Her yaştan vatandaşlar Elif Köse’nin ziyaretini gördüğü anda yanına koşarak duygularını paylaştı. ‘’Arkanızdayız, yaptıklarını takdir ediyoruz, gönlümüz sizinle, parklarımız çok güzel, her zaman bizimlesin, benim oyum sana’’ gibi sözleri ile Köse’ye destek veren vatandaşlardan bir tanesi ise seçim sonuçları ile ilgili tahmininde ‘’Safranbolu’da Elif Köse, İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş… Bu isimler değişmez” dedi.

BAŞKAN ADAYI KÖSE KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Mahalle mahalle, kapı kapı seçim çalışmalarını sürdüren Safranbolu’nun ilk kadın Belediye Başkanı ve  CHP Belediye Başkan adayı Elif Köse bulunduğu her ortamda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Esentepe Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Elif Köse esnafları ziyaret etti. Parti teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclis adayları ziyaretlerde Köse’ye eşlik etti. Mahallede bulunan tüm esnafların kapısını çalan Elif Köse esnaflarla sohbet ederek desteklerini istedi. Güneşli havayı fırsat bilerek sokaklarda dolaşan ve parkları dolduran vatandaşların da sohbetlerine misafir olan Elif Köse halkın ilgisi ile karşılaştı. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından verilen destekler arasında “arkanızdayız, yaptıklarını takdir ediyoruz, gönlümüz sizinle, parklarımız çok güzel, her zaman bizimlesin, benim oyum sana’’ sözleri hafızalara kazınırken bir vatandaş ise ‘’Safranbolu’da Elif Köse, İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş… Bu isimler değişmez” diyerek 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili tahminini aktardı. (Ramazan Öztürk)

elif kose1 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda genc kizin organlari 4 kisiye umut oldu 8QWHkdlM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da genç kızın organları 4 kişiye umut oldu

Samsun’da kalbi duran ve beyin ölümü gerçekleşen 24 yaşındaki genç kızın bağışlanan organları, 4 hastaya umut oldu.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Mihriban Okur’un kalbinin durmasının ardından hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Genç kızın vefatının ardından sağlık ekipleri, aileyle görüşerek organ bağışı konusunda izin talep etti. Ailenin onay vermesi üzerine Samsun Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla Okur’un bir böbreği, karaciğeri ve iki korneası başarıyla alındı. Alınan organlardan böbrek Malatya’daki bir hastaya, karaciğer İstanbul’daki bir hastaya nakledilmek üzere gönderildi. Korneaların ise Samsun tedavi gören hastalara umut olduğu öğrenildi.

Acılı aile fertlerinden teyze Saniye Kurnaz Uysal, organ bağışının önemine dikkat çekerek, “Organlar inşallah gidecek insanlara şifa olur. Allah o insanlara uzun ömürler versin. Bir yandan acımız var, bir yandan da insanlara can olduğu için sevinçliyiz” dedi.

Amca Refaettin Okur ise, “Biz canımızı kaybettik. İnşallah hasta olan kardeşlerimize şifa olur. Organ bağışını ben de destekliyorum. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin