blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başka illere sevk edilen komplike vakalar artık Bolu’da tedavi edilebilecek

Bolu Vilayet Sıhhat Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Ağız ve Diş Sıhhati Hastanesi’nde, genel anestezi altında birinci diş ameliyatı yapıldı.
Sağlık Bakanlığı kararıyla merkez statüsünden hastane statüsüne geçirilen İzzet Baysal Ağız ve Diş Sıhhati Hastanesi’nde ameliyathane altyapısının güçlendirilmesi ve uzman takımın artırılmasıyla birlikte, daha evvel öbür vilayetlere sevk edilen komplike hadiseler artık Bolu’da tedavi edilebilecek. Bilhassa gömülü diş çekimleri üzere çene cerrahisi gerektiren operasyonlar ve özel hasta kümelerine yönelik tedaviler İzzet Baysal Ağız ve Diş Sıhhati Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.

"Uygulama büyük kolaylık sağlayacak"
Hastane Başhekimi Uzm. Dt. Vildan Tan Demir, hizmetin sırf tıbbi değil, birebir vakitte ruhsal açıdan da büyük değer taşıdığını belirterek, "Diş koltuğu korkusu yaşayan hastalar, genel anestezi altında daha rahat tedavi olabilecek. Bilhassa çocuklar, engelli bireyler ve ileri derecede diş tabibi fobisi olan vatandaşlarımız için bu uygulama büyük kolaylık sağlayacak. Vatandaşlarımız, komplike diş ameliyatlarını ve genel anestezi gerektiren tedavileri artık Bolu’da itimatla yaptırabilecek. Bu gelişme, hem sıhhat hizmetlerinin ulaşılabilirliğini artıracak hem de hastalarımızın hayat kalitesine direkt katkı sağlayacak" sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kuyumcudan 50 gram altın çaldı

Samsun’da bir kuyumcudan 50 gram altın çalan kuşkulu, polis takımlarınca kısa müddette yakalandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi‘ndeki bir kuyumcuda dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kuyumcu dükkanındaki tezgah üzerinden 50 gram altın çalındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları, Hırsızlık Ofis Amirliği ile koordineli formda yürüttüğü çalışmada şüphelinin U.Ş. (30) olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla kuşkulu, çaldığı altınla birlikte yakalandı. Ele geçen altınlar kuyumcuya teslim edildi. Borcundan ötürü altın çaldığı öğrenilen U.Ş. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği’ndeki sorgusunun akabinde bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin