Başarılı sporcular ödüllerini aldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Başarılı sporcular ödüllerini aldı

Amatör Spor haftası Uluslararası müsabakalarda Milli Takımı Temsilen Zonguldaklı sporcuların ödül programı Fener Spor Kompleksi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Zonguldaklı sporculardan Uluslararası Musabakalarda derece alan Milli Sporcular’da en çok başarılı sporcu ödüleri Devrek ilçesi sporcularının oldu. Uluslararası müsabakalarda en çok derece alan sporculara ödülleri verildi. Kick Boks il Temsilcisi Milli Takım Antrenörü Bekir Kaya ve Spora Desteklerinden dolayı Uğur Erdem’eplaketverildi. Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonası’nda Zonguldak Tügva’lı sporcuları Özgür Öncel Şampiyon, Berat Alkan, Muhammet Serdar Güllüoğlu, Deren Aydınlı, Halil Can Kalıncılar, Sevdegül Pürenli, Bekir Kaya ve Hüseyin Kanber’e ödülleri verildi.

Kick Boks Dünya Kupas’ında derece yapan Zonguldak Tügva’lı sporcular Sevde Gül Pürenli ve DerenAydınlı’ya ödülleri verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin