Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Haziran, 2015 09:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı

BARTIN’da katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Judo sporcuları Sevcan Yılmaz ve Hasret Bozkurt milli takım kampına davet edildi.
Bartınlı Judo sporcuları Sevcan Yılmaz ve Hasret Bozkurt 10 – 23 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’de yapılacak olan Judo Milli Takım kampına çağrıldı.
26 – 27 – 28 Haziran 2015 tarihlerinde Sırbistan’ da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Sevcan’ın 52 kiloda ülkeyi temsil edeceğini söyleyen Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Mustafa Uykan,
“Türkiye’de katıldıkları müsabakalarda kendilerini gösteren ve yüksek dereceler yapan ilimiz sporcuları artık sadece ilimizi değil ülkemizi de temsil ediyorlar” dedi.
Hedeflerinin gitti gide büyüdüğünü de anlatan Uykan şöyle devam etti:
“İnşallah yurt dışında da sporcumuz ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederek dereceyle dönecektir. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Özdemir’e, Judo İl Temsilcim Recep Kösedağı’na, Sporcularımın ailelerine ve bu başarıyı yakalayan sporcularıma teşekkür ediyorum”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ise yaptığı açıklamada, şöyle konuştu: “Sporcularımız bizi şaşırtmadı. Türkiye’de yaptıkları dereceler göz önünde.
Hak ettikleri yerlere yavaş yavaş ulaşıyorlar. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Antrenörümüz Mustafa Uykan ve sporcularımıza Avrupa yolunda başarılar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
komsusunu kurtarmak isterken yanginin ortasinda kaldi FxxIZpEp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Komşusunu kurtarmak isterken yangının ortasında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Melikgazi Mahallesi Hamdi Çavuş Sokak’ta bulunan S. G.’ye ait iki katlı evde, kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları fark eden komşu M.Ö. durumu kontrol etmek evin arka kapısını kırıp içeri girerek ev sahibine yardım etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bir kişinin olabileceği ihtimali üzerine yoğun dumanın bulunduğu yapıya giren ekipler, yaptıkları aramada baygın haldeki komşu M.Ö.’ye ulaştı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.Ö. ambulansla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin