Bartın’da Menopoz Merkezleri hayata geçirildi - Karabük Haber Postası
bartinda menopoz merkezleri hayata gecirildi xEHgALFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da Menopoz Merkezleri hayata geçirildi

Bartın’da kadınların yaşamlarının parçası olan menopoz ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilde menopoz eğitim merkezleri faaliyete geçirildi.

Kadınların ortalama 45-55 yaşları arasında gerek fiziksel gerek ruhsal durumlarını etkileyen menopoza verilen önem gün geçtikçe artıyor. Bu konuyla ilgili Bartın’da yaşayan kadınların bilinçlendirilmesi amacıyla “Menopoz Eğitimleri” hayata geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezleri’nde konuya ilişkin program ve eğitimler verilmeye başlandı. Dr. Doğa Hızoğlu Karaköy Sağlık Merkezi’ne bilgi almak isteyen kadınlara menopoz sürecine ilişkin ayrıntıları anlattı. İl Sağlık Müdürlüğü kadınlar eğitime davet etti. Müdürlük tarafından yapılan davette, “Yaşamın doğal süreci olan menopozun daha sağlıklı ve konforlu geçirmek isteyen tüm kadınları Menopoz Okulları’mıza davet ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d6b1e8d8 63d8 4627 b63e 792e7336ee37
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 15:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

 Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yalnız yaşayan 52 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.

Olay, Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eve gelen yakınları E. D.’yi odada hareketsiz hâlde yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde E. D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

E. D.’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin