Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Ocak, 2017 07:49 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da İl İdare Şube Başkanları toplandı

BARTIN ’da İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
Bartın’da, Bartın Valisi Nusret Dirim başkanlığında, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.
Bartın’da idare birliğinin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşların koordinasyon halinde çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla yapılan toplantıya kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesinde sunulan hizmetin kaliteli olması gerektiğini vurgulayan Vali Dirim, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaş memnuniyetini önemseyen ve çözüm odaklı kurumsal kültürün benimsenmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 20
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 09:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sağanak ve dolu su taşkınlarına neden oldu

Karabük’te etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı bölgelerde sel ve su taşkınları meydana geldi. Yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Eskipazar ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde sel sonucu yıkılan yaya köprüsü nedeniyle mahsur kalan 3 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi’nde ise yükselen sel sularının tıkadığı menfez nedeniyle köy yolunun yaklaşık 50 metrelik bölümü çöktü. Zarar gören menfez nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ekipler tarafından yolun giriş ve çıkış noktalarında emniyet şeridi çekilerek güvenlik önlemi alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile İl Genel Meclis üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Öte yandan merkeze bağlı Kamış köyü ile Yenice ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından doğa beyaza büründü. Dolu nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin