Bartın'da Göz Lazer ve Anjiyo Tedavilerine Başlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2015 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da Göz Lazer ve Anjiyo Tedavilerine Başlandı

BARTIN Devlet Hastanesi’nde göz lazer ve Anjiyo bölümü hizmet vermeye başladı.
Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, Bartın Devlet Hastanesi’nde göz lazer ve Anjiyo bölümünün açılarak hizmet vermeye başladığını açıkladı. Son teknolojik özelliklere sahip cihazların alınarak bölümde vatandaşların hizmetine sunulduğunu kaydeden Açıkgöz, “Hastanemiz bünyesinde kurulan göz lazer ve Anjiyo bölümüne Türkiye genelinde belli sayıda merkezlerde bulunan son teknolojik özelliklere sahip, daha sıklıkla diyabet (şeker) hastalarının tedavisinde kullanılan Argon Lazer cihazı ve katarakt ameliyatı sonrasında oluşan, görme kaybının tedavisi için kullanılan YAG Lazer cihazları alınarak tedavi uygulamaları
na başlamıştır” dedi.
“HİZMET KALİTESİ ARTIYOR”
Hizmet kalitesini her geçen gün artırdıklarını kaydeden Doktor Açıkgöz, “Sağlık kurumlarımıza alımı yapılan cihazların ileri teknolojiye sahip cihazlar olmasına dikkat edilirken, hastanemizde yapılacak uygulamalara bir yenisinin daha eklenmesiyle, ilimizin sağlık düzeyinde, önemli gelişmelere de imza atılmış olunmaktadır. Alınan cihazlarla hekimlerimizin tedavi ve uygulama alanlarının genişlemesiyle, birçok hastalığın da tedavisi hastanemizde yapılabilmektedir. Büyük hastanelerde tedavisi yapılan hastalıkların hastanemizde de yapılıyor olması, hem uygulamayı yapan hekimimizin alanındaki başarısını, hem de hastanemiz sağlık hizmetleri kalitesinin geldiği noktayı açıkça göstermektedir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin