blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da feci kaza

Bartın’da çok sürat nedeniyle meydana gelen kazada 2 araç hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Boğaz yolu olarak bilinen Bartın-İnkumu yolu Gürgenpınarı mevkiinde sabah saatlerinde, çok sürat nedeniyle 2 araç baş başa çarpıştı. Kazada büyük hasar gören iki araç da hurdaya dönerken, araçlarda bulunan A.A. (41) H.C. (51) S.G. (29) Ö.K. (66) yaralandı. Kazanın akabinde bölgeye ambulans, itfaiye, jandarma ve polis grupları yönlendirildi.
Kazada yaralananlar araç içerisinden çıkartılarak olay yerinde birinci müdahaleleri birinci müdahalenin akabinde 112 grupları tarafından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan Ö.K’nin sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, hurdaya dönen araçların alımlı yardımıyla yoldan çekilmesinin akabinde denetimli sağlanan trafik olağana döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin