Bartın’da çok sürat nedeniyle meydana gelen kazada 2 araç hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Boğaz yolu olarak bilinen Bartın-İnkumu yolu Gürgenpınarı mevkiinde sabah saatlerinde, çok sürat nedeniyle 2 araç baş başa çarpıştı. Kazada büyük hasar gören iki araç da hurdaya dönerken, araçlarda bulunan A.A. (41) H.C. (51) S.G. (29) Ö.K. (66) yaralandı. Kazanın akabinde bölgeye ambulans, itfaiye, jandarma ve polis grupları yönlendirildi.
Kazada yaralananlar araç içerisinden çıkartılarak olay yerinde birinci müdahaleleri birinci müdahalenin akabinde 112 grupları tarafından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan Ö.K’nin sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, hurdaya dönen araçların alımlı yardımıyla yoldan çekilmesinin akabinde denetimli sağlanan trafik olağana döndü.


Bartın’da feci kaza
Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar
Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

