BARTIN 'a doğalgazın gelmesiyle birlikte, Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 11 kamu binasına doğal gaz bağlandı.
Bartın'da kış aylarında katı yakıtlara ve artan nüfusa bağlı olarak yaşanan hava kirliliğini azaltmaya yönelik projeler kapsamında 11 kamu binasına doğal gaza bağlandı. Bu kapsamda İl Özel İdaresi Hizmet Binası ve Lojmanları, Vali Konağı ve Lojman, İMKB Ortaokulu, Köksal Toptan Anadolu Lisesi, Nedret Ketenci Kız Yurdu, Bartın Anadolu Lisesi, Turgut Işık Sağlık Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi Yurdu, Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 11 kamu kurum ve okul binalarının doğalgaz dönüşümü işleri tamamlanarak, çevreye duyarlı hava kirliliğine neden olmayan doğalgaz kullanılmaya başlandı.
Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, Karadeniz turu kapsamında ilk durağı olan Karabük'ü ziyaret etti. Şehir girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Şehirlioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerine Cuma Pazarı’ndan başlayan Şehirlioğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından Ankara Caddesi ve Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Şehirlioğlu yaptığı açıklamada, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısı, Türkiye’nin güvenliği ve PKK tehdidi, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın durumu ve Türkiye’nin sığınmacı politikası gibi konulara değindi. Şehirlioğlu, "Bir terörist başı, bir bebek katili hiçbir zaman bu kadar şehidimizin, gazimizin olduğu bir ülkede kalkıp da üniter devlet yapımızı bozmak için bir şey yapamaz. Zafer Partisi olduğu müddetçe bu vatanı böldürmeyiz, parçalatmayız.” dedi.
Şehirlioğlu, Zafer Partisi olarak politikalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, "Biz hala politikamızı sürdürüyoruz. Terörist başına karşıyız. Türkiye’nin şu anda kadrolarımızla rahatlıkla yönetimine talibiz ve en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyoruz. Yarın seçim yok, öbür gün seçim yok; biz seçim için burada değiliz. Halkımızla bütün bu sorunları paylaşmak için buradayız. Bugün de Batı Karadeniz turumuza ilk olarak Karabük’ten başladık. Genel Başkanımızın hem selamlarını getiriyoruz hem de buradaki halkımızdan ona iyi niyetlerini iletiyoruz." dedi.
Şehirlioğlu, Karadeniz turuna Bartın ve Zonguldak ziyaretleriyle devam edeceğini ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinlemeyi sürdüreceğini açıkladı.