Bartın Üniversitesi (BAÜN) tarafından kentte beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.
Bartın Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “İlimizde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle üniversitemizde eğitm ve öğretime 29 Aralık 2025 tarihinde 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi. Üniversite öğrencilerinin kar nedeniyle 1 gün eğitime ara vereceği üniversitede idari kadronun ise mesai yapacağı öğrenildi.


Bartın Üniversitesi’nde eğitime tatili
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

