BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ağdacı İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan kütüphaneye Kültür ve Turizm il Müdürlüğü’nden destek geldi.
Çocuk kitaplarının, çocuk dergilerinin ve benzeri doneler ilköğretim okulu öğrencilerinin beğenisine sunulacağı Kanka Polis Çocuk Kütüphanesi ‘ne Bartın Kültür ve Turizm il Müdürlüğü’nden destek geldi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevlileri kendilerinin temin ettikleri 36 adet dergiyi Ağdacı İlköğretim Okulunda düzenlenmekte olan Kanka Polis Çocuk Kütüphanesine teslim ettiler.
Vatandaşlar, Kanka Polis Çocuk Kütüphanesine kitap, dergi ve benzeri doneleri hibe etmek istediklerinde Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri veya Ağdacı İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlileri ile irtibat kurabilecekler.


Bartın Kültür Müdürlüğün’den Kütüphaneye Destek
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


