blank
Karabük Postası tarafından
27 Ocak, 2015 09:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın Emniyeti’nde Devir Teslim ve Uğurlama Töreni Yapıldı

BARTIN İl Emniyet Müdürlüğü’nde, yeni atanan Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu için karşılama töreni ile Emniyet Müdürü Mehmet Altınok’un uğurlama merasimi gerçekleştirildi.
19 Ocak 2015’te Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Bartın İl Emniyet Müdürü olan İsa Aydoğdu görevi Mehmet Altınok’tan devraldı.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan devir teslim töreninde konuşan Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, “Müdürümüz Mehmet Altınok’un bana emanet ve teslim ettiği bayrağı daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağım. Bartın’da vatandaşlarımızın huzur, güvenlik ve mutluluğu inşallah bizim sayemizde, sizinde desteklerinizle ileri noktalara taşımaya gayret edeceğiz” dedi.
Görevi İsa Aydoğdu’ya teslim eden Mehmet Altınok ise, “Burada 3 yıldır görev yaptım. Kararnamenin çıkmasından dolayı görevi teslim ediyorum. Bartın’a çok sevdiğim bir meslektaşım geldi. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bizden daha da başarılı olacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen devir teslim törenden sonra Bartın Polisevi’nde, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Mehmet Altınok için uğurlama töreni yapıldı.
Merasime Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, vali yardımcıları, TSO Başkanı Cihat Çakır, daire amirleri, işadamları ve STK temsilcileri katıldı. Helalleşmenin ardından Mehmet Altınok, Bartın’dan ayrıldı.

blank
blank
Asuman Doğan tarafından
21 Ocak, 2025 15:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacıklılar Derneği Karabük Birlik Medya’yı Ziyaret Etti

Safranbolu Ovacıklılar Derneği Başkanı Soner Sarıçam ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Temel, Ovacık Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Yüksel, Karabük Birlik Medya’ya ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında, Karabük Birlik Medya yöneticileri Okan Küçük ve Şafak Zeki Akca, Ovacıklılar Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Soner Sarıçam, ziyarette yaptığı açıklamada, “Yerelde Güçlü Basın, Güçlü Karabük” sloganıyla Ovacıklıların kültür ve dayanışmasını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Derneğin bir ay önce kurulduğunu ve Safranbolu’da 12 bin Ovacıklı bulunduğunu ifade eden Sarıçam, “Derneğimizin 400’e yakın üye sayısı bulunmaktadır. Yılsonuna kadar bu sayının 1000’e ulaşmasını hedefliyoruz. Dernek içerisinde kadınlar ve gençler için ayrı ayrı düzenlemeler yapacağız” dedi.

Sarıçam, yerel basının derneğin çalışmalarına her zaman destek olacağına inandığını vurgulayarak, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük hedefiyle derneğimizin çalışmalarına devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Derneğin gelecekteki proje ve etkinlikleri merakla bekleniyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.