Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2015 08:38 tarihinde yayınlandı
0

Bartın Belediyesi Karla Mücadele Ediyor

BARTIN ’da etkili olan kar yağışı Bartın Belediyesi karla mücadele ekiplerini harekete geçirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, mahallerde ana arterleri ve hastane yollarını iş makineleriyle hiç kontak kapatmaksızın çalışarak ulaşıma açık tuttuklarını ifade etti. Bartın belediyesi tarafından karla mücadele için kriz masası kuruldu. Karla mücadeleyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Cemal Akın, “İş makinelerimizle kar yağışları esnasında mahallelerimizde ana arterlerle, hastane yollarının sürekli olarak ulaşıma açık kalmasını sağlıyoruz. Ayrıca kent merkezimiz ile, Hürriyet, Orduyeri, Şiremirçavuş, Demirciler, Aladağ, Ağdacı ve Esentepe mahallelerimizde özellikle yüksek kesimlerde ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için yol açma çalışmaları yapıyoruz.Mahallelerimizde özellikle rampa yollarda zincir benzeri kar tedbirleri olmayan araçların yolda kalmaması için iş makinelerimizle aralıksız şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca ekiplerimizi oluşturduğumuz kriz masasından vatandaşlarımızın yardıma ihtiyaç duyduğu noktalara da hızla yönlendiriyoruz” dedi.
YAYA KAR KÜRÜME EKİPLERİ KURULDU
Başkan Cemal Akın,“İlimizde etkili olan kar yağışları dolayısıyla vatandaşlarımız ulaşım sıkıntısı yaşamasın diye yaya temizlik ekiplerimizle kaldırımlarda da kar kürüme çalışmaları yapıyoruz. Temizlik, Park Bahçeler, Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimizi bu çerçevede kaldırımlarımızı sürekli olarak ulaşıma açık tutmaları için görevlendirdik” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin