Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Barış Kanbak: “Kazanarak öğrenmeye çalışıyoruz”

Kasımpaşa Yardımcı Teknik Direktörü Barış Kanbak, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, kazanarak öğrenmeye çalıştıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. Müsabaka sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Yardımcı Teknik Direktörü Barış Kanbak, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Kasımpaşa adına güzel bir galibiyet aldık. Bizim için güzel bir akşamdı. Trabzonspor hakkında yaptığımız analizlerde yedikleri gollerin 3/2’ni ikinci yarıda son 30 dakikada yediklerini gördük. Analizlerimizi bu doğrultuda yaptık. İlk yarıdaki planımızı oyunu biraz daha tutmaktı. Bunun için güvenli bir takım savunma planı uyguladık. Amacımız rakibin oyun gücünü düşürerek hataya zorlamaktı. Bunlara rağmen 1-0 yenik durumda içeri girdik. Bundan sonra biraz daha risk almamız gerekiyordu. Bu riskleri de en doğru şekilde B planı olarak kafamızda tasarlamıştık. Kasımpaşa takımı mücadele gücü yüksek, temaslı oyundan kaçmayan bir oyuncu grubuyla oynuyor. Bugün bunun örneğini gösterdik. Sayısal üstünlüğü sağlayıp şiddetli oyuna geçtiğimizde rakibe üstünlük kurduk. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Dar kadro yapısıyla hem kazanarak hem de öğrenmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Mayıs, 2026 11:07 tarihinde yayınlandı
0

Bayram öncesi Şehit ailelerine vefa ziyareti

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir vefa ziyareti gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğü idarecileri, vatan, bayrak, ezan ve mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden şehitlerin emaneti olan ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olunduğu bir kez daha ifade edildi. Yetkililer, bu toprakları canları pahasına vatan yapan kahraman şehitlerin hatırasının milletin gönlünde daima yaşayacağını vurguladı.

Açıklamada, “Onların geride bıraktığı kıymetli aileleri, devletimizin şefkat eli, milletimizin vefası ve dualarıyla her zaman baş tacımızdır” denildi.

Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ikliminde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin