Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ağustos, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BAKKA Genel Sekreterliği’ne Mehmet Çetinkaya vekaleten atandı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Lutfi Altunsu’nun emekliliğe ayrılmasının ardından yerine Ajans Turizm ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya 2 Ağustos itibarıyla vekaleten atandı.
BAKKA tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Lutfi Altunsu’nun emekliliğe ayrılmasının ardından yerine Ajans Turizm ve Tanıtım Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya 2 Ağustos itibarıyla vekaleten atandı. Mehmet Çetinkaya kimdir?
1980 Karabük Merkez doğumlu olan Mehmet Çetinkaya, ilk, orta ve lise öğrenimini Karabük’te tamamlamıştır. 2001 yılında Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. 2012 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda ilk yüksek lisansını, 2024 yılında ise Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği alanında ikinci yüksek lisansını başarıyla tamamlamıştır.
Lisans mezuniyeti sonrası inşaat mühendisi olarak özel sektörde yol ve altyapı projelerinde; 5,5 yılı yurtdışında olmak üzere 10 yıla yakın mühendis ve yönetici pozisyonlarında çalışmıştır. 2010 yılında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansında göreve başlayan Çetinkaya, kuruluşundan günümüze kalkınma ajansı bünyesinde 2 yıl uzman olarak, 12 yılı aşkın süredir de birim başkanı olarak görev yapmıştır. Çetinkaya; ajanstaki çalışma süresi boyunca hibe programlarının tasarımı ve yürütülmesi, proje yönetimi, bölge planı ve sektör planları ile strateji dokümanları gibi farklı çalışmaların hazırlık ve yönetiminde görev almış olup inşaat mühendisliği, turizm, kırsal kalkınma ve sanayi alanlarında yayımlanmış makale ve bildirileri bulunmaktadır.
Evli ve iki çocuk babası olan Çetinkaya, iyi derecede İngilizce bilmektedir."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Virajı alamayan motosiklet refüje çarptı: 1 ağır yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde virajı alamayarak refüje çarpan motosikletin şoförü ağır yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, S.C. (28) idaresineki 16 BDT 520 plakalı motosiklet, viraji alamayarak refüje çarptı. Kazada motosiklet şoförü ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı, Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Polis takımları, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.