Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ocak, 2021 13:28 tarihinde yayınlandı
0

BAKIMSIZLIKTAN YOSUN TUTMUŞ

Karabük Terminali  karşısında bulunan iki havacı şehidimiz adına yapılan yapay şelale bakımsızlıktan yosun tutmuş durumda.  Gerekli bakım ve temizlik yapılmadığı için etrafa koku da veriyor

2005 yılında eğitim uçuşu sırasında Karabük hava sahasında uçakları düşerek şehit olan Şehit Pilot Yüzbaşı Fatih Devravut ve Şehit Hava Pilot Üsteğmen Fatih Keskin anısına dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Erer tarafından yaptırılan, daha sonra Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından yenilenen yapay  şelale bakımsızlıktan yosun tutmuş durumda.

Mermer zemin ve diğer tüm eklentilerin aşırı derecede yosunla kaplı olduğu gözlenirken, vatandaşlar bakımsızlık yüzünden burada ağır bir koku oluştuğunu belirttiler. Belirli periyotlarla bakım ve temizliğinin son aylarda ihmal edildiği ifade edilirken, şehrin girişinde yer alan ve Şehitlerimizin adını taşıyan şelaleye bu görüntü yakışmıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin