Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2024 20:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Yumaklı Kastamonu’da

Bir dizi programa katılmak için Kastamonu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’yı ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi programa katılmak için Kastamonu’yu ziyaret etti. Bakan Yumaklı ilk olarak Kastamonu Valiliği’ni ziyaret etti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ile kent protokolü tarafından karşılanan Bakan Yumaklı’ya yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yumaklı, Vali Dallı’dan Kastamonu’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin