blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Yerlikaya, Kastamonu’da pastırma tattı, vatandaşlara çekme helva ikram etti

Kastamonu’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu pastırmasından tadıp vatandaşlara çekme helva dağıttı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi programa katılmak için Kastamonu’ya geldi. Türkiye’nin Huzur Toplantısı’na başkanlık eden Bakan Yerlikaya, daha sonra Kastamonu Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, daha sonra Tarihi Nasrullah Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Bakan Yerlikaya, Kastamonu simidi satın alıp, Kastamonu pastırmasının tadına baktı. Taşköprü simidi satan esnafla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Yerlikaya, daha sonra vatandaşlara Kastamonu çekme helvasından ikram etti. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yerlikaya, Nasrullah Kadı Camii’nin şadırvanından su içti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kayıp Alzheimer hastası şahıs için ekipler seferber

Samsun’un Alaçam ilçesinde dün kaybolan 55 yaşındaki Alzheimer hastası Vedat Ceylan, her yerde aranıyor.
Alaçam ilçesinde yaşayan Alzheimer hastası 55 yaşındaki Vedat Ceylan, dün sabah erken saatlerde konutundan çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Ceylan için polis, jandarma, AFAD, zabıta ve sivil toplum kuruluşları arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.
Yenicami Mahallesi’ndeki konutundan ayrılan Vedat Ceylan, en son Karşıyaka mevkisinde elinde kırmızı şişme mont ile görülmüş. Ailesi, yaşlı adamın hafıza kaybı nedeniyle tarafını kaybedebileceği ve tehlikeli durumlarla karşılaşabileceği konusunda yetkililerden yardım istedi.
Arama çalışmaları devam ederken, bölgedeki vatandaşlardan da hassas olmaları ve Ceylan’ı görenlerin 112’ye haber vermeleri istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin