Reklam
Reklam
bakan isikhan sandik guvenligi bizim icin cok onemli uY8sG5I6 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Bakan Işıkhan: “Sandık güvenliği bizim için çok önemli”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Seçim gününde Ak kadroların sandıklara sahip çıkmasını istiyorum. Sandık güvenliği bizim için çok önemli” dedi.

Amasya’da ziyaret ettiği AK Parti seçim ofisinde vatandaşlara seslenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Seçim gününde Ak kadroların sandıklara sahip çıkmasını istiyorum. Resmi sonuçlar açıklanıncaya kadar sandıkları bırakmayalım. Sandık güvenliği bizim için çok önemli” diye konuştu.

AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık’a destek isteyen Işıkhan, bu desteğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcunu ödemek anlamı taşıdığını söyledi.

“Gazze’de bulunan kardeşlerimiz için dua edelim”

Ramazan ayında mazlum coğrafyalarda yaşayan insanlar içinde dua edilmesini de isteyen Bakan Işıkhan, “Mazlum ve mağdur coğrafyalarda bulunan kardeşlerimiz için dua edelim. Gazze’de bulunan kardeşlerimiz için dua edelim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin