Baharla Birlikte Çiçek Açan Ağaçlar Karla Kaplandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Mart, 2023 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Baharla Birlikte Çiçek Açan Ağaçlar Karla Kaplandı

Safranbolu ilçesindeki yüksek kesimler kar yağışı sonrası beyaza bürünürken, baharla birlikte çiçek açan ağaçlar da karla kaplandı.

Dün gece itibariyle etkili olan kar yağışı sonrası Mart ayında Karabük’ün yüksek yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

Esentepe Mahallesinde de tarihi evlerin çatıları beyaza büründü. Öte yandan baharın gelmesiyle çiçek açan ağaçlar da kar altında kalırken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Bu yıl yeterli seviyede kar görmediklerini belirten Hamdi Soykan, “Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. Bütün mesele bu yani” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim7 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde başlayan kar yağışı, bölgede kısa sürede etkisini gösterdi. Güzergahı kullanan vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin