Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:29 tarihinde yayınlandı
0

Bahar konserine yoğun ilgi

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen Bahar Konseri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonunda Şef Levent Özger yönetiminde gerçekleşen konsere Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Sanat Müziğinden çeşitli eserlerin sunulduğu konser salonu dolduran Safranbolulular tarafından ilgi ve beğeni ile izlenirken konser sonunda Başkan Köse sahneye çıkarak Şef Özger’e çiçek verdi.

Konserde görev alan ekibi tek tek tebrik eden Köse’ye desteklerinden dolayı çiçek takdim edilirken, Başkan Elif Köse program sonrası yaptığı açıklamada; “ Türk Sanat Müziğinden muhteşem eserlerin sunulduğu güzel bir program izledik. Başta değerli Şef Levent Özger olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin