21 Aralık, 2023 14:33 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı
Bağımlılık ile mücadelede; kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ile değerlendirmek üzere oluşturulan “Bağımlılıkla Mücadele” toplantısı Vali Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra Cumhuriyet Savcısı Koray Kesgin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan genel bilgilendirmenin ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin görüşlerinin alınması ile sona erdi. (Yusuf Korkmaz)
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine nazaran Karabük’te Ağustos ayında 323 konut satıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini yayımladı. Buna nazaran, Türkiye genelinde Ağustos ayında toplam 143 bin 319 konut satışı gerçekleşti.
Batı Karadeniz vilayetlerinden Karabük’te Ağustos ayında 256’si ikinci el olmak üzere toplamda 323 konut satıldı. Bu satışların 44’ü ise ipotekli olarak gerçekleştirildiği bildirildi.
Aynı devirde Zonguldak’ta ise 683, Bartın’da ise 265 konut satıldı.