Reklam
Reklam

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2018 14:04 tarihinde yayınlandı
0

“Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulu” (BMYK) kurulmasına dair 2017/23 sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda oluşturulan ‘Karabük Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda 81 ilde aynı gün ve aynı saatte yapılan Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısına; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı Barboros Baran, Kaymakamlar,  ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Gürel, ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de her türlü bağımlılıkla topyekûn mücadele edildiğini vurgulayarak, bağımlılıkla mücadelenin bir süreç olduğunu, bu sürecin ise en iyi şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantı; İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı’nın yaptığı sunumun ardından, bağımlılıkla mücadele konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmaların kapsamlı bir şekilde masaya yatırılarak, katılımcıların görüş ve çözüm önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin