Samsun’un Bafra ilçesinde bir dokumacılık atölyesinde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle denetim altına alındı.
Yangın, Fatih Mahallesi Hal Caddesi Balıklar Yolu’ndaki 3 katlı binanın giriş katındaki dokuma atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Umut Baş’a ilişkin iş yerinden çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu 112’ye haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, polis, sıhhat ve YEDAŞ grubu sevk edildi. Uzun uğraşlar sonunda yangın denetim altına alındı. Yangında can kaybı olmazken iş yerinde büyük çapta maddi ziyan meydana geldi. Polis ve itfaiye grupları yangının çıkış nedenini araştırıyor.
Bafra’da tekstil atölyesi alevlere teslim oldu
Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı
Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.
Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.
Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

