Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2020 09:20 tarihinde yayınlandı
0

Baba hayatının en acı haberini Hindistan’da aldı

Kazada ölen anne ve iki evladı toprağa verildi

Zonguldak-Karabük karayolunda meydana gelen trafik kazasında ölen anne ve iki evladı gözyaşlarıyla toprağa verildi. Ailesini geçindirmek için çalıştığı Hindistan’da acı haberi alan baba Turhan Erdoğan ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi.
Kaza geçen Çarşamba günü Zonguldak-Karabük karayolu Kayadibi mevkisinde yaşandı. Kamyon ile çarpışan otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Kemal Can Erdoğan ile araçta bulunan annesi Azize Erdoğan (46) ve kız kardeşim ilayda Erdoğan (10) yaşamını yitirdi. Olayın ardından ailesini geçindirmek için Hindistan’da çalışan baba Turhan Erdoğan’a acı haber verildi.
Dünyası yıkılan baba Turhan Erdoğan, uçakla Türkiye’ye geldi. Ailesinin cenazesini Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alan baba Turhan Erdoğan, eşini, kızını ve oğlunu dualarla son yolculuğuna uğurladı. 21 yaşındaki Kemalcan Erdoğan’ın bir ay önce askerden geldiği; 10 yaşındaki kız kardeşinin Kız İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gördüğü öğrenildi.
Erdoğan ailesinin üç ferdinin cenazesi merkeze bağlı Osmanlı köyü Alibüyük Mahallesi’ndeki camide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Baba Turhan Erdoğan cenaze töreninde eşi, kızı ve oğlunun tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Turhan Erdoğan, taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durabildi.
Kaza, Yenice-Zonguldak karayolu Kayadibi köyü mevkisinde meydana geldi. Zonguldak’tan Yenice istikametine seyir halinde olan Kemal Can Erdoğan (21) yönetimindeki 07 AKP 934 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Saim Güler (62) yönetimindeki 14 KH 692 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Servis ve jandarmaya haber verirken, olay yerine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sevk edildi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Güler ile otomobilde bulunan Emre Balahoroğlu (28) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Azize Erdoğan Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada, otomobil sürücüsü ile kız kardeşi İlayda Erdoğan (10) olay yerinde hayatını kaybetti. Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne Azize Erdoğan (46) ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından, otomobilde sıkışan sürücü ile kız kardeşinin cesedi, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından bir saatlik çalışmanın ardından çıkarılarak cenaze aracıyla Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, kazadan dolayı çift yönlü olarak yaklaşık 4 saat trafiğe kapanan karayolu araçların kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. Kazada hayatını kaybeden Kemal Can Erdoğan’ın bir ay önce askerden geldiği, babası Turan Erdoğan’ın ise gemide çalıştığı ve Hindistan’da olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda ogrenciler yaptiklari bilimsel calismalari sergiledi LrjPDqpA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan projeler, düzenlenen bilim fuarında sergilendi.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğenciler, yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projelerini protokol üyeleri ve vatandaşlara anlattı. Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Ortaokulu ve Hanönü İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa düzenlediği fuarının açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, öğrencilerin projelerini inceledi.

Fen bilimlerinden teknolojiye, çevreden matematiğe kadar geniş bir yelpazede hazırlanan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ve Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, gençlerin heyecanına ortak oldu.

Öğrencileri tebrik eden Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, “İlçemizdeki okullarımızın bu denli başarılı projelere imza atması bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin araştırma azmini ve öğretmenlerimizin onlara kattığı vizyonu bugün burada bizzat müşahede ettik. Hanönü Belediyesi olarak eğitime ve bilime yönelik her türlü girişimin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ise projelerin hazırlanma sürecinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bilim fuarına Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mertcan Demil, İlçe Emniyet Amiri Şenol Demirata, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Yabaneri ve öğretmenler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin