Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Mart, 2016 15:07 tarihinde yayınlandı
0

Ayhan’dan Başkan Aksoy’a Cevap

CHP Safranbolu İlçe Başkanı İbrahim Ayhan; Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un, Yerel bir TV kanalında yaptığı açıklamada kendi şahsına yönelik beyanlarda bulunduğunu söyledi. Bu beyanların kendisine cevap hakkı doğurduğunu ifade eden Başkan Ayhan, yaptığu açıklamada şunları söyledi:
“Safranbolu Belediye başkanı Necdet Aksoy; şahsıma cevap hakkı doğuracak beyanlarda bulunmuştur. Beyanların konusu yakın zamanda Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığımız ve yerel medyanın da malumu olan suç duyurusuyla alakalıdır.
Necdet Aksoy beyanında özetle: “Deli saçması iddialarla işleri olmadığını, iddiaları cevap vermeye değer bulmadığını, devletin savcısının hiçbir siyasi partinin müfettişi olmadığını” belirtmiştir.
Öncelikle yaptığımız suç duyurusu, sayın başkanla uzunca bir süre beraber çalışan eski AKP Safranbolu İlçe Başkanı’nın beyanları üzerine yapılmıştır. Suç duyurusunun içeriğinde başkaca hiçbir hey yoktur. Başkanın “deli saçması” olarak nitelendirdiği ve “cevap vermeye değer bulmadığı” iddialar bizatihi eski ve “alnımız ak, yolumuz ak” dediği yolda beraber yürüdükleri önemli yol arkadaşlarından birisine aittir. İki şahıs arasındaki emeğe itibar ve vefa ilişkisini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Ayrıca, iddialar adli sürece taşınmıştır ve savcılık makamı gerekli araştırmayı yapacaktır. Savcılık makamının, Safranbolu Belediyesi Başkanı dahil hiçbir kişi, kurum ve partinin beyanlarından etkilenmeyeceğine olan inancımız tamdır.
Gönül isterdi ki, Safranbolu AKP eski ilçe başkanının iddialarına karşı, Safranbolu Belediye Başkanı -sıcağı sıcağına- kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve kamuoyunu rahatlatmış olsaydı. Böylelikle Türkiye Cumhuriyeti tarihinden alıntı yapmak isteyen sayın başkan, bu şekildeki suç duyurularını örnek alarak daha isabetli bir gönderme yapmış olurdu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin