Ayhan “Yaptığımız Açıklamamız İhbardır” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2016 15:15 tarihinde yayınlandı
0
1

Ayhan “Yaptığımız Açıklamamız İhbardır”

CHP Safranbolu İlçe Başkanı İbrahim Ayhan, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş’in istifası hakkında yaptığı açıklamada; “Karşımızdaki kokuşmuş idarenin her kademesinin ne kadar zavallı bir durumda olduğu ve kendi içlerindeki çıkar çatışmalarının ne kadar güçlü olduğu kendiliğinden ortalığa dökülüyor” dedi
Safranbolu CHP İlçe Başkanı İbrahim Ayhan, geçtiğimiz günlerde istifa eden AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş’in istifasını değerlendirerek, “mızrak çuvala sığmıyor ve bünyedeki iltihap eninde sonunda patlıyor. Karşımızdaki kokuşmuş idarenin her kademesinin ne kadar zavallı bir durumda olduğu ve kendi içlerindeki çıkar çatışmalarının ne kadar güçlü olduğu kendiliğinden ortalığa dökülüyor” dedi.
Yaptıkları açıklamanın ihbar kabul edilmesini isteyen Ayhan, aksi takdirde yazılı olarak suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:
“Zaman zaman gündeme dair konular ile ilgili olarak kendi fikirlerimizi açıklıyor, tarafımıza yöneltilen sorulara anında cevap veriyor, olumsuz görüşe sahip olduğumuz konularda da eleştirilerimizi muhataplarına yönlendiriyoruz. Bizler CHP Safranbolu teşkilatı olarak eleştirilerimizi, kendini ilgilendiren konularda halkımızın tek taraflı reklamları izlemesini değil, gerçekleri öğrenmesi için yaptık, yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.
Değerli Safranbolulular, mızrak çuvala sığmıyor ve bünyedeki iltihap eninde sonunda patlıyor. Karşımızdaki kokuşmuş idarenin her kademesinin ne kadar zavallı bir durumda olduğu ve kendi içlerindeki çıkar çatışmalarının ne kadar güçlü olduğu kendiliğinden ortalığa dökülüyor.
Değerli Safranbolulular, geçtiğimiz hafta içinde AKP Safranbolu İlçe Yönetimi bir basın açıklaması yaparak görevinden istifa etti. Bizler bir kaç gün olayın yansımalarını izlemek istedik ve maalesef üzülerek gördük ki yerel basınımızın büyük bölümü bu basın açıklamasının en önemli bölümünü keserek konuyu haberleştirdi. Burada AKP İlçe Başkanı Ahmet Güneş’in basın açıklamasının bir bölümünü tekrar etmek istiyoruz. ” Bugüne kadar görev yaptığımız süre zarfında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve şahsım partimizin ismine layık olacak şekilde adaletli bir şekilde hak ve hukuk çerçevesinde görev yapmış bulunmaktayız. Ve yine düne kadar paralel yapı ile etle tırnak gibi olduklarını ifade edenlere, haklarında ihaleye fesat karıştırmak ve kişilere rant sağlamaya ilişkin iddialar ile gündeme gelenlere karşı hep bir dik duruş ve haksızlığa göz yummamayı hem partimiz adına hem de Allah katında sorumluluğumuz olduğunu düşünerek görevde bulunduk. Safranbolu Belediye Başkanı’ızla uzun süredir birçok konuda görüş ayrılığı yaşıyorduk. Bu durum hem teşkilatımıza hem de Safranbolu’muza zarar verecek boyutlara ulaşmıştır. Bu bağlamda vebal almak istemiyoruz. ” sözleri AKP İlçe Başkanına aittir.
Şimdi biz Sayın Ahmet Güneş’e soruyoruz. Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, bizim okumaya bile utandığımız iddialarla Karabük Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya yeni mi başladı? Bir senedir süren davasından sizin yeni mi haberiniz oldu? Bizler Safranbolu’da gördüğümüz yanlışlıkları ve usulsüzlükleri açıkladığımızda, belediye başkanı ile birlikte bize laf yetiştirirken aklınız neredeydi? O zaman bahsettiğiniz kişiler paralel yapı ile “etle tırnak gibi” değil miydi? Sayın Ahmet Güneş, siz dinimizin “hak ve hukuk” anlayışı ile değil, partiniz AKP’nin “hak ve hukuk” anlayışına göre hareket ettiniz. Bu güne kadar sorduğumuz hiç bir soruya açıklama getirmeyen belediye başkanı ile neyi paylaşamadığınız da yakında ortaya çıkacaktır. Safranbolu’ya zarar verecek boyutlara ulaşan ve sizin “vebal almak istemiyoruz” dediğiniz hususlar nelerdir? Bunları kamuoyundan niçin saklıyorsunuz? Yoksa sizin de çekindiğiniz durumlar mı var?
İşbu açıklamamızın Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde ihbar kabul edilmesini talep ediyor, aksi halde yazılı olarak suç duyurunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Kartal Şahin

    CHP Safranbolu İlçe Başkanının açıklamaları aynı zamanda ihbardır şeklinde konuya giriş yapmış. Adalet ve Kalkınma Partisinin Safranbolu İlçesindeki İlçe Teşkilatı ile Safranbolu Belediye Başkanı arasında cereyan eden öz eleştiri mahiyetindeki tartışmalardan medet uman CHP Safranbolu İlçe Teşkilatı adeta selden kütük kapmak istemektedir. Adalet ve Kalkınma Partisinin içerisinde de dışarısında da köhneleşmiş bir durum yoktur.Böyle bir durum aranıyorsa o da CHP’nin köhneleşmiş politikalarıdır.

Yeni yorumlara kapalı.

giresunda trafik kazalari 1 olu 6 yarali bRcqN6Yy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun’da trafik kazaları: 1 ölü, 6 yaralı

Giresun’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Espiye ilçesi Bayrambey köyü Ericek grup yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Akçay (52) yönetimindeki 61 HE 172 plakalı çekici, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise, merkeze bağlı Duroğlu beldesi kavşağında meydana geldi. Salih Ç. idaresindeki 28 DR 618 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz dönüş yaptığı sırada Tacettin Gökdemir yönetimindeki 28 M 7099 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada sürücüler Salih Ç. ve Tacettin Gökdemir ile minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Yeşil, Ayşenur Kadan, Hanife Kadan ve Mustafa Bukukoğlu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Kartal Şahin

    CHP Safranbolu İlçe Başkanının açıklamaları aynı zamanda ihbardır şeklinde konuya giriş yapmış. Adalet ve Kalkınma Partisinin Safranbolu İlçesindeki İlçe Teşkilatı ile Safranbolu Belediye Başkanı arasında cereyan eden öz eleştiri mahiyetindeki tartışmalardan medet uman CHP Safranbolu İlçe Teşkilatı adeta selden kütük kapmak istemektedir. Adalet ve Kalkınma Partisinin içerisinde de dışarısında da köhneleşmiş bir durum yoktur.Böyle bir durum aranıyorsa o da CHP’nin köhneleşmiş politikalarıdır.

Yeni yorumlara kapalı.