Aydınlıkevler'in Yeni Muhtarı Bahattin Ceylan Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
sec
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 10:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevler’in Yeni Muhtarı Bahattin Ceylan Oldu

Karabük merkeze bağlı Aydınlıkevler Mahallesi’nde üçüncü kez muhtarlık seçimi yapıldı.

4 adayın kıyasıya yarıştığı seçimde Bahattin Ceylan 530 oy ile mahallenin yeni muhtarı olurken, ilk seçimde muhtarlığı düşürülen ve yeniden aday olan Fahri Bostancı ise 493 oy aldı.

Karabük’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Aydınlıklevler Mahallesi muhtarlığını kazanan Fahri Bostancı’nın (57) geçmişte aldığı bir hapis cezası nedeniyle İlçe Seçim Kurulu mazbatasını iptal etti. Yenilenen seçimlerde muhtarlığı iptal edilen eşinin yerine seçime girerek kazanan Aysun Bostancı’nın da (57) muhtarlık görevi 2021 yılında hakkında açılan davada aldığı hapis cezası nedeniyle düşürüldü. İlçe Seçim Kurulu tarafından seçimlerin yenilendiği Aydınlıkevler Mahallesi’nde muhtarlığı düşürülen Fahri Bostancı ile birlikte Bahattin Ceylan, Ahmet Teker ve Sedat Eker aday oldu. Aydınlıkevler İlkokulunda 5 sandık kuruldu. Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saat 17.00’de sona eren seçimde bin 620 mahalle sakini sandık başına giderek oylarını kullandı. Sandıkların açılması ile yapılan oy sayımına göre Bahattin Ceylan 530 oy alarak mahallenin yeni muhtarı olurken, muhtarlığı düşürüldükten sonra yeniden aday olan Fahri Bostancı ise 493 oy aldı. Diğer adaylardan Ahmet Teker 361 oy alırken, Sedat Eker 129 oy aldı. 26 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonucunu okul bahçesinde seçmenleri ve yakınları ile birlikte kutlayan Bahattin Bostancı, “Belediyemiz ne kadar yardım ederse bütün mahalle halkı ile birlikte çok çalışacağız. Çok güzel geçen bir seçim oldu. El birliği ile anlayışlı bir şekilde mahallemize hizmet edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin