Aydınlıkevler Mahallesinde kaza: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2023 13:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevler Mahallesinde kaza: 2 yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada sürücülerden birinin 1.80 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesinde meydana geldi. Harun U. idaresindeki 57 DU 437 plakalı otomobil, Süleyman D. idaresindeki 78 BV 399 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Süleyman D. ve yanında yolcu olarak bulunan Nurullah T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle sıkıldıkları araçtan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Süleyman D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken yapılan kontrollerde 57 DU 437 plakalı otomobil sürücüsünün 1.80 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayramda toplu tasimalar ucretsiz hizmet verecek MX5uU8li
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayramda toplu taşımalar ücretsiz hizmet verecek

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayramın üç günü boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamayla ilgili değerlendirmesinde, “Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı zamanlardır. Hemşehrilerimizin bayramda sevdiklerine daha kolay ulaşabilmesi için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Karabük’te bayramın huzur ve kardeşlik içinde geçmesi en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin