Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2014 13:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarından Başkan Vergili’ye Teşekkür

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Aydınlıkevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Mahallelerinde ki eksikliklerle ilgili Başkan Vergili’ye bilgiler veren Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Adem Maden; “Mahallelerine yapılan Sosyal Yaşam Merkezinin yetersiz geldiğini söylememizle birlikte Başkanımız çalışma başlattı ve bizleri bir sıkıntıdan kurtardı. Sosyal Yaşam Merkezimizin 2. katını yaptırdığı için Başkan Vergili’ye mahalle sakinleri adına teşekkür ederiz. Bizler Başkanımızın her zaman arkasındayız” dedi. Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen Başkan Vergili ise; “Sorunların büyük kısmı bitti. Sıkıntıların çoğunu yük kamyonları ve tırların bu yolu kullandıkları için su ve kanalizasyon hattına zarar veriyorlar. Halim deresi yolu asfaltlandıktan sonra buradan ağır taşıt geçirmeyeceğiz. Baktığımda yeni yaptığımız asfalt yollar bozulmuş bunlara önlem alacağız” dedi. Vergili, mahallenin eksikliklerinin kısa sürede giderilmesi için gerekenin yapılacağını ifade ederken, Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarla birebir ilgilenmek ve kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlar için bu uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade etti. Mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Vergili, kendileri ile bir süre sohbet ettikten sonra Aydınlıkevler Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına pazartesi (22.09.2014) Hürriyet Mahallesi ile devam edecek.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin