Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 31 gözaltı

- Aydın'da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 31 gözaltı - Bakan Yerlikaya: "Zehir tacirlerini yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son günlerde gerçekleştirilen operasyonlar çerçevesinde 5 buçuk kilogram kubar esrar ve 0.9 kilogram reçine esrar ile muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirilirken, 31 şüpheli de gözaltına alındı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonlarla kent genelinde uyuşturucuya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son günlerde uyuşturucu madde kullanımı ve satışına gerçekleştirdikleri operasyonlar çerçevesinde 5 buçuk kilogram kubar esrar ve 0.9 kilogram reçine esrar ile muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi. 31 şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya'dan tebrik Türkiye geneli 20 ilde jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 'Narkogüç' adı verilen 90 şüphelinin gözaltına alındığı çalışmalar dolayısıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 90 zehir taciri daha yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Operasyonları yapan kahraman jandarmamızı ve kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerini yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" ifadelerine yer verdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bafra’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Samsun’un Bafra ilçesinde narkotik polisinin gerçekleştirdiği çalışmada iki kuşkulu, üzerlerinde ve araçlarında uyuşturucu hususlarla birlikte yakalandı.
Yapılan aramalarda 4,69 gram fubinaca, 2,05 gram metamfetamin, 3 adet bonzai (sentetik kannabinoid) katkılı sigara, 868 içimlik peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid ve 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili F.A. (45) ve A.M. (24) polis takımlarınca gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin