Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 31 gözaltı

– Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 31 gözaltı
– Bakan Yerlikaya: “Zehir tacirlerini yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız”

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son günlerde gerçekleştirilen operasyonlar çerçevesinde 5 buçuk kilogram kubar esrar ve 0.9 kilogram reçine esrar ile muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirilirken, 31 şüpheli de gözaltına alındı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonlarla kent genelinde uyuşturucuya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son günlerde uyuşturucu madde kullanımı ve satışına gerçekleştirdikleri operasyonlar çerçevesinde 5 buçuk kilogram kubar esrar ve 0.9 kilogram reçine esrar ile muhtelif miktarda metamfetamin ele geçirildi. 31 şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya’dan tebrik
Türkiye geneli 20 ilde jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve ‘Narkogüç’ adı verilen 90 şüphelinin gözaltına alındığı çalışmalar dolayısıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen ‘Narkogüç’ operasyonlarında 90 zehir taciri daha yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Operasyonları yapan kahraman jandarmamızı ve kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerini yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin