https://www.youtube.com/watch?v=qL5kvV3yjqU
https://www.youtube.com/watch?v=qL5kvV3yjqU
Ankara’da düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlısı” Atletizm Bölge Şampiyonası’nda Karabük’ü temsilen yarışan sporcular, büyük bir başarıya imza attı.
. Şampiyonaya katılan 16 Karabüklü sporcudan Eslem Ada Kaynar birincilik elde ederken, Zehra Ozan ve Kahraman Yavuz ikinci, Defne Özdemir ise üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, dereceye giren sporcuları ve onları bu zorlu yarışlara hazırlayan antrenörleri tebrik ederek, “Karabük’ü en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Elde edilen başarılar, disiplinli çalışmanın ve azmin bir göstergesidir. Sporcularımızın her zaman yanındayız ve başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.