Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 16:26 tarihinde yayınlandı
0

ATGB Genel Başkanı Orhan Buyurman’dan bayram mesajı

Avrupa’da yaşayan Türk iş insanlarını tek çatı altında buluşturan Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı ve Karabüklü gurbetçi iş insanı Orhan Buyurman, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Buyurman mesajında, Kurban Bayramı’nın sadece dini bir vecibe değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde yaşandığı özel bir zaman dilimi olduğunu vurguladı.
“Gönüllerimizi Birleştirme Vakti”
Kurban Bayramı’nın, zorlukların üstesinden birlikte gelmenin, ihtiyaç sahiplerini gözetmenin ve uzakları yakın etmenin en güzel vesilesi olduğunu dile getiren Buyurman, şunları kaydetti:
“Bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren müstesna zamanlardır. Gerek Avrupa’da gerekse memleketimizde yaşayan vatandaşlarımızın bayram coşkusunu aynı samimiyetle paylaşıyor; büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, Kurban Bayramı’nın barışa, sevgiye ve hoşgörüye vesile olmasını diliyorum.”
Türk Girişimcilerden Bayramda Dayanışma Örneği
ATGB çatısı altındaki Türk girişimcilerin bu bayramda da ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını artırarak sürdürdüğünü belirten Buyurman, “İş dünyasında başarılı olmak kadar, toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmek de bizler için çok kıymetli. Avrupa’daki Türk girişimcilerimizle birlikte bu bayramda da sosyal projelere destek vermeye devam ediyoruz” dedi.
Orhan Buyurman, mesajının sonunda tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, barış, huzur ve sağlık dileklerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin