Karabük Postası tarafından
09 Haziran, 2015 13:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Asker: “Oylarımızı Arttırdığımız İçin Mutluyuz”

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, ilçede oylarını arttırdıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti 7 Haziran’da yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde Safranbolu ilçesinde ciddi bir oy artışı yaptıklarına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker, “Yaklaşık 60 günlük seçim maratonunda geceli gündüzlü yaptığımız çalışmaların neticesini aldık. Geçtiğimiz genel ve yerel seçimlere oranla çok ciddi bir oy artışı yaptığımız Safranbolu’da bu başarıyı, tüm teşkilat ve parti üyelerimize borçluyuz. Adaylarımızla birlikte sergilediğimiz yoğun bir seçim performansının sonucunu halkımız bize geri iade etti. Tabi aldığımız 10 Binin üzerinde oy yeterli mi, bize göre yeterli değil, daha fazla oy alabilmek bizim hedeflerimizin başında, işte tüm bu nedenlerden dolayı seçimin bittiği 8 Haziran’da yarın seçim yapılacakmış gibi çalışmalarımıza başladık. 7 Haziran Genel Seçimlerinde, başta partimize teveccüh gösteren halkımız olmak üzere, seçim çalışmalarının içinde olan teşkilat yöneticilerimize, üyelerimize, desteklerini esirgemeyen Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye, Geçtiğimiz dönem partimizden Belediye Başkan adayı olan Mustafa Özata’ya ve bize gönül verip, bizimle yürüyen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Apartmana yayılan koku yaşlı adamın öldüğünü ortaya çıkardı

Samsun’da apartmana yer kattan yayılan berbat koku üzerine yapılan aramada yalnız yaşanan yabancı asıllı şahsın aylar evvelden öldüğü ortaya çıktı.
Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, apartman sakinleri yaklaşık bir aydır süren makûs kokudan rahatsızlık duyarak durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis grupları sevk edildi. Yer kattaki dairede yalnız yaşadığı öğrenilen Irak asıllı 60 yaşlarındaki Adil Abdul Maher Muhsin’in meskenine giren takımlar, şahsın yaklaşık 1,5-2 ay evvel hayatını kaybettiğini kıymetlendirdi. Yapılan birinci incelemelerde yaşlı adamdan geriye sadece kemiklerin kaldığı tespit edildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Kurumu Küme Başkanlığı’na gönderildi.
Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.