Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Haziran, 2016 14:34 tarihinde yayınlandı
0

Aşağı Tokatlı’da Vatandaşlar İftarda Bir Araya Geldi

Hafta içi her gün aralıksız, yoğun katılımla devam eden Geleneksel Mahalle İftarları Aşağı Tokatlı mahallesi ile devam etti. İftara Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol ve Kamil Temel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Ezanın ardından açılan oruçları dualar takip etti.

Mahalle muhtarı Zafer Akıncı’nın teşekkür konuşmasının ardından Başkan Aksoy mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; “ Değerli hemşerilerim, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bayramlara da erişmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Mahalle İftarlarının Safranbolu’da geleneksel bir hale geldiğini ifade eden Başkan Aksoy, Belediye olarak mahallelerimizde eski Ramazanların yaşatılması, komşuluk ilişkilerinin arttırılmasını hedefleyerek böyle bir etkinlik başlattıklarını, bu etkinlikler sayesinde hem dostlarla hasbıhal ettiklerini hem de mahallenin sorunları var ise bunların konuşulduğu güzel bir ortamın oluştuğunu  söyledi.

Mahalle iftarlarında 15. sinin gerçekleştiğini kaydeden Aksoy;  “Gittiğimiz her mahallede iftar programlarına yoğun katılım sağlanmakta. Bu bizlere Safranbolu’da sağlanan kardeşlik ve birlik beraberlik havasını göstermekte. Ben yeniden iftarımıza icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan bayramlara da hep birlikte birlik, beraberlik ruhu içerisinde sağlık ve sıhhatle erişmeyi nasip etmesini niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Aksoy çocuklara da pamuk şeker ikram etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin