Reklam
Reklam

Artvin’in Hopa ilçesinde kilosu 20 liradan satılan 3 ton hamsi 2 saatte tükendi

artvinin hopa ilcesinde kilosu 20 liradan satilan 3 ton hamsi 2 saatte tukendi yuaqivvQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Hopa ilçesinde balıkçı esnafının kilosu 20 liradan satışa sunduğu hamsi büyük ilgi gördü. Yaklaşık 3 ton hamsi 2 saat içinde tükendi.

Artvin’in Hopa ilçesinde 8 yıldır klasik hale gelen kampanya kapsamında balıkçı Serkan Aksoy, Karadeniz açıklarında avlanan hamsiyi bu yıl da uygun fiyatla tezgâha çıkardı. Kampanyayı duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde balıkçı dükkânının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Hopalılar uygun fiyatlı hamsi alabilmek için dakikalarca sırada bekledi.

15 yıldır balıkçılıkla uğraşan Serkan Aksoy, kampanyayı her yıl sistemli olarak yaptıklarını belirterek “Artvin vilayet ve ilçelerinde 5 şubemiz var. Her yıl hamsi ve başka balık çeşitlerinde kampanya yapıyoruz. Bu sene hamsiyi 20 liradan satışa sunduk. Talep çok yüksek. Hamsinin iriliği ve tazeliği çok düzgün. Vatandaşlarımızdan büyük ilgi var. Her sofraya ulaşması için 3 ya da 5 kilo formunda veriyoruz. Maksadımız iktisada katkı sunmak ve vatandaşın sofrasına uygun fiyatla balık ulaştırmak” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin