Artvin’de fırtına ve sağanak yağış tahribata yol açtı - Karabük Haber Postası
artvinde firtina ve saganak yagis tahribata yol acti hrwzGa3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Temmuz, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de fırtına ve sağanak yağış tahribata yol açtı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde dün akşam tesirli olan sağanak yağış ve fırtına sonrası oluşan hasarın boyutu, gün ağrınca ortaya çıktı.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde geçtiğimiz gün tesirli olan sağanak yağış ve fırtına, ilçe genelinde önemli tahribata yol açtı. Şiddetli rüzgar nedeniyle çok sayıda konut ve iş yerinin çatısı uçarken, cadde ve sokaklar suyla doldu. Olayın akabinde geçen günlerde çekilen yeni imgeler, tahribatın boyutunu gözler önüne serdi.

İlçe merkezinde akşam saatlerinde ansızın bastıran sağanakla birlikte tesirli olan fırtına, hayatı felç etti. Rüzgarın tesiriyle çatı kaplamaları yerinden söküldü, sokaklardaki masa ve sandalyeler savruldu.

Yağmurdan kaynaklı ise kimi bölgelerde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya kesimleri yola düştü.

Olayda can kaybı yahut yaralanma yaşanmazken, Yusufeli Belediyesi ve AFAD grupları bölgede paklık, tamir ve hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin