Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aranan şahısların yakalanma rekoru: 24 saatte 51 kişi

Samsun’da 24 saat içinde polis ekiplerinin yoğun çabaları ve etkili denetimleri sonucunda aranan şahısların günlük yakalanma rekoru 49’dan 51’e çıkarıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçlulara göz açtırmayarak her 28 dakikada bir aranan şahsı yakalayarak, Samsun’da 49 olan günlük yakalama rekorunu 51’e çıkardı. 25-26 Aralık tarihlerinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı. Yapılan denetimlerde hırsızlık suçundan 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, uyuşturucu ticareti suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, uyuşturucu kullanmak suçundan 11 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, kasten yaralama suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, hırsızlık suçundan 4 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, 6136 SKM-uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, silahla tehdit suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ve dolandırıcılık suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ile birlikte toplam 51 aranan şahıs yakalandı. Denetimlerde ayrıca 13 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 5 adet kurusıkı tabanca ve 21 adet kesici/delici alet ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin