Reklam
Reklam

Aralık Ayı Toplantıları Sona Erdi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2014 11:39 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN İl Genel Meclisi Aralık ayı toplantıları görüşü
len 14 madde sonrası sona erdi. Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’un başkanlığında, toplanan meclis, gündem maddelerini görüşmek üzere 5. birleşime devam etti. 5. Birleşimde gündemin 8. maddesinde bulunan Amasra İlçesiSYDV Mütevelli heyeti, 9. maddesi ihtisasa komisyonlarına üye seçimi, 10. maddesi Kurucaşile İlçe
si SYDV Mütevelli heyeti seçimleri yapılarak oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 11. maddesi olan Kayadibi HES İmar Planı dosyası İmar ve Bayındırlık,Çevre ve Sağlık ile Tarım Komisyonuna havale edildi. Gündemin 12. maddesi Ulus Meslek Yüksek Okulu için Bartın Üniversitesi’ne tahsis edilen arsanın süresinin uzatılması ile ilgili dosya İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna havale edildi. Gündemin 13. maddesi Türk Hava Kurumu Üniversitesi için tahsis edilen arsanın tahsisinin iptali ile ilgili dosya İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür ile Çeşitli İşler Komisyonuna havale edildi. Gündemin son maddesi olan 14. maddesi Ulus ilçesindeki yol yapım için program değişikliğinin 2015 yılı yatırım programına eklenmesi ile ilgili dosya Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Başkan Kenan Dursun Aralık ayı çalışmaları nedeniyle başta İl Genel Meclis Üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ ve birim müdürlerine meclisin çalışmaları için verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Meclis 05 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 15.00’da toplanmak üzere son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer Dünya Şampiyonu Basancı’yı kabul etti

rektor ozolcer dunya sampiyonu basanciyi kabul etti tLIZQiZc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, FISU Dünya Üniversiteler Combat Sporları Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan millî sporcu ve BEUN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sude Nur Basancı’yı kabul etti.

8-13 Haziran 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden başarılı sporcuların mücadele ettiği organizasyonda Muaythai branşında ringe çıkan millî sporcu Sude Nur Basancı, şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği tarihi başarının ardından Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünya şampiyonu Sude Nur Basancı ile başarı yolculuğu ve şampiyona süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, göstermiş olduğu üstün performans ve kazandığı dünya şampiyonluğu dolayısıyla Basancı’yı tebrik ederek teşekkür belgesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin kuruluş yılı olan 1924’ü ve kuruluş adı Maden Mühendislik Mektebini simgeleyen özel plaketi de başarılı sporcuya hediye etti.

Rektör Özölçer’den Dünya Şampiyonuna tebrik ve plaket

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Üniversitemizin ve ülkemizin adını uluslararası alanda gururla duyuran sevgili öğrencimiz Sude Nur Basancı’yı yürekten kutluyorum. Dünya şampiyonluğu gibi son derece önemli bir başarıya ulaşmak büyük emek, disiplin ve kararlılık gerektirir. Sude Nur’un daha önce de elde ettiği dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarındaki dereceler; azmin, inancın ve sistemli çalışmanın da en güzel örneklerinden biridir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif, kültürel ve sosyal alanlarda da en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Sude Nur Basancı, kazandığı altın madalya ile hem ülkemize hem de üniversitemize yeniden büyük bir sevinç yaşatmıştır. Sevgili öğrencimizi, değerli antrenörlerini, Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademisyenlerini ve bu başarıda emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ediyor; değerli öğrencimize spor kariyerinde ve yükseköğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin