blank
Asuman Doğan tarafından
27 Şubat, 2025 11:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Antrenör Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadrolu ve Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden çalıştırılan antrenörlerle 2024 yılı değerlendirme ve 2025 yılı planlama konulu toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, spor uzmanları ve antrenörler katıldı.
Toplantıda İl Müdürü Coşkun Güven, antrenörlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması yönündeki beklentilerini iletti. Önceliklerinin, farklı bağımlılıklardan uzak, iyi bireyler yetiştirmek olduğunu belirten İl Müdürü Güven, bu çalışmalar içerisinde yetenekli gençlerin yakından takip edilerek spora yönlendirilmesinin altını çizdi.
Toplantıda 2024 yılı değerlendirmesi, antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, genel başarı durumları, spor tesislerinin aktif kullanımı, merkez ve ilçelerde yapılacak spor faaliyetleri, Analig planlaması ve ulusal spor projeleri, lisanslı ve faal sporcu sayısının artırılması, GSB Spor Okulları faaliyetleri, Okul Sporları ve milli takımlara daha fazla sporcu gönderme gibi birçok konu ele alındı.
Antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Hizmetleri birimi çalışmaları, antrenör takip ve değerlendirme, spor bilgi sistemi gibi konularda yapılması gereken iş ve işlevler hakkında bilgiler verdi.
Toplantı, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin