Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2023 13:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

EFLANİ’DE BİR EVLAT ANNE VE BABASINI BIÇAKLADI..

Karabük’ün Eflani ilçesinde psikolojik tedavi gören bir kişi tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak yaraladı. Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Çemci köyünde meydana geldi. Psikolojik sorunları olan ve tedavi gören Kadir Kütük (35) isimli şahıs, sabah saatlerinde babası İlhan (68) ve annesi Zekiye Kütük (65) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın üzerinden mutfaktan aldığı bıçak ile önce babasını ardından ise annesini bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine durum Jandarma ve sağlık ekipleri bildirildi. Köye ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, baba İlhan Kütük’ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer yandan anne ve babasını bıçakla yaralayan İlhan Kütük Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın psikolojik sorunları olduğu ve psikiyatri servisinde tedavi gördüğü öğrenildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Kasım, 2025 14:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Pazarcı Esnafına Çorba İkramı

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı ekipleri tarafından soğuk kış günlerinde Perşembe Pazarı esnafına yönelik başlatılan sıcak çorba ikramı sürüyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Başkan Yardımcısı Kemal Akgül ile birlikte çorba dağıtımına katılarak esnafla bir araya geldi. Pazarcı esnafı ile birlikte çorbasını içen Başkan Köse, ardından tezgahları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler diledi. Bazı esnaflardan siftah alışverişi de yapan Köse, esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek ilgili birimlere çözüm talimatı verdi.

Çorba ikramından memnuniyetlerini dile getiren pazar esnafı, Başkan Köse ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan esnafın, neredeyse her pazar tezgâhında demledikleri sıcak çaydan ikram ettiği, Başkan Köse’nin de esnaflara ilgiler ve ikramları için teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin