blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Temmuz, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anız yangını vatandaş itfaiye iş birliğiyle söndürüldü

Tokat’ta otluk alanda çıkan yangın, itfaiye vatandaş işbirliği ile söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın 11.00 sıralarında il merkezine bağlı Küçükbeybağı Mahallesi Büyükbeybağı Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kişi otluk alanı temizlemek için anız ateşi yaktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede iki katlı evin etrafını sardı. Dumanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Mahalle sakinleri de yangının eve sıçramaması için itfaiye ekiplerine yardım etti. Hortumun eve uzamaması üzerine itfaiye görevlisi suyu vatandaşa vererek su fışkırtmasını istedi. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

“Eve sıçramaması için hortumu ben tuttum”
Yangının eve sıçramaması için itfaiye ekiplerine yardım ettiğini söyleyen mahalle sakini Mustafa Akkuş, “Burada oturuyorum. Kayınbiraderimle balkonda otururken yangının olduğunu gördüm. İtfaiye ekipleri geldi. Biz de elimizden geldiğince söndürme çalışmalarına yardımcı olduk. İtfaiye ekipleri hummalı bir şekilde çalışıyordu. Hortum çekmeye yardım ettik. O arada arkadaşlarla beraber yukarı çıktık. Eve sıçramaması için hortumu ben tuttum. İtfaiyeci arkadaş da orayı kontrol etti. Şükür bir sorun yoktur” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kamyonet otomobille kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı

Karabük’te kamyonet ile arabanın baş başa çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, H.K. idaresindeki 54 AID 633 plakalı kamyonet ile B.M. idaresindeki 67 SA 356 plakalı araba, Zonguldak Caddesi’nde baş başa çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar, 112 Acil Davet Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Kazada her iki şoför de yaralanırken, B.M.’nin 2.27 promil alkollü olduğu belirlendi. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan B.M.’nin hayati tehlikesi olduğu kaydedildi.
Kaza etraftaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İmgelerde iki aracın baş başa çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin