Reklam
Reklam

Anadolu Yıldızları Badminton Grup Müsabakaları Sona Erdi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2017 08:21 tarihinde yayınlandı
0

 

06-08 Ocak tarihleri arasında Merkez Kapalı Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızları Badminton Grup Müsabakaları ödül töreni ile sona erdi.

Erkek ve bayanlarda Amasya, Bolu, Çorum, Kastamonu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce takımlarının katıldığı 5. Grup müsabakaları düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Törene; Vali Mehmet Aktaş, Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Cihan Ulukaya, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin katıldı.

Dereceye girenlere ödüllerini veren Vali Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri sporcuları ve antrenörlerini kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

g 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 11:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimler tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 5-18 Haziran 2026 tarihleri arasında düzenlenen iki ayrı operasyonda 7 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yapılan aramalarda, 11 parça halinde daralı ağırlığı 239,5 gram, net ağırlığı 159,31 gram olan sentetik kannabinoid (bonzai), 6 parça halinde daralı ağırlığı 1,72 gram, net ağırlığı 0,79 gram olan metamfetamin ile 2 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerce gerçekleştirilen ortak çalışmalar ve denetimlerde, uyuşturucu suçlarından haklarında yakalama kararı bulunan 2 firari hükümlü de yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların ve özellikle gençlerin uyuşturucu madde ve türevlerinin zararlarından korunmasına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtilerek, suçun önlenmesinde vatandaş desteğinin önemine vurgu yapıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin