Altın Safran Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2015 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Altın Safran Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 16. sı düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında her yıl büyük bir ilgi ve yoğun katılımcının yer aldığı Altın Safran Fotoğraf Yarışmasında başvuruları başladı.
Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen, yine 16. sı yapılacak olan Altın Safran Fotoğraf yarışmasına tüm fotoğraf severleri davet ediyoruz. Başvuru formu ve şartnamesi ( TFSF ) Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu web sitesi ve ( www. altinsafran.org ) sitesinden edinilebilir. Yarışmaya katılmak isteyen Amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlere duyurulur ” denildi.
16.06 2015 tarihi itibari ile başlayan başvurular, 09.09.2015 Çarşamba günü saat 17.00’da sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin