Reklam
Reklam

Altın Safran Belgesel Film Festivali  Başlıyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2017 07:28 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 18. si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali 29 Eylül 2017 Cuma Günü  Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile start alıyor.

Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ile 18.si gerçekleştirilecek ve her yıl bir başka yan tema ile düzenlenen festivalin bu yıl ki alt teması ise “Gazozuna Sinema.”

Saat 15.30’da Festival Organizasyon Komitesinin çelenk sunumu ile başlayacak program Yüksek Mimar Mühendis Yavuz İnce’yi anma programı ( Geçmişteki Geleceğimiz Safranbolu) Belgesel Özel Gösterimi ile devam edecek.

Saat 18.00’da Köyiçi’nden başlayacak ve Misak-ı Milli Meydanında son bulacak olan Kortej Yürüyüşünü, Festival açılış konuşmaları, Festival Meşalesinin Yakımı ve Türk Sinemasının 100. Yılı Gala Film Gösteriminin ( Sinemaya Dair Söyleşi /Yeşilçam Sanatçıları ve Dağ Film Ekibi ) yer alacağı açılış programını ünlü sanatçı Emre Aydın Konseri takip edecek.

Festival 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde de yoğun programlarla devam edecek

 

Bizi sosyal medyadan takip edin