ALS Hastalığına Kepçe ile Destek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2014 10:10 tarihinde yayınlandı
0
0

ALS Hastalığına Kepçe ile Destek

Karabük’te Onur Küçük isimli bir genç, ALS hastalığına iş makinesinin kepçesine doldurttuğu suyla sosyal paylaşım sitesinden meydan okudu. 

Karabük’te yaşayan Onur Küçük, son günlerde ünlülerinde dahil olduğu ALS hastalığına kepçeyle dikkat çekti. Meydan okuma kampanyasına katılanların başından bir kova buzlu su dökerek destek olduğu ALS hastalığına bu sefer farklı bir boyut getirerek kepçeye doldurduğu buzlu suyu başından aşağıya döktü. Küçük, “ALS hastalığına dikkat çekmek için bende bu kampanyaya destek oluyorum. Arkadaşlarıma ve insanlığa buradan meydan okuyorum” dedi.

Doğru’nun bu paylaşımı sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
komsusunu silahla tehdit eden sahis tutuklandi n23zg1KF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Komşusunu silahla tehdit eden şahıs tutuklandı

Samsun’un Atakum ilçesinde komşusunu gürültü yaptığı gerekçesiyle silahla tehdit ederek havaya ateş açan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Atakum ilçesi Meyvalı Mahallesi’nde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre A.A. (49), gürültü yaptığı gerekçesiyle komşusu A.K.’nin (53) evine gitti. İkili arasında çıkan tartışmada hakaret ve tehditte bulunduğu ileri sürülen A.A., yanındaki ruhsatsız tabancayla havaya doğru bir el ateş etti. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, ihbar üzerine olay yerine gelen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri A.A.’yı olayda kullandığı silah ile birlikte gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen A.A., “konut dokunulmazlığını ihlal etme, silahla tehdit, hakaret ve 6136 sayılı Kanun’a muhalefet” suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin