Alparslan Türkeş Sahur Programı Büyük İlgi Gördü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Haziran, 2015 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Alparslan Türkeş Sahur Programı Büyük İlgi Gördü

Safranbolu ilçesinde bir işadamı tarafından ‘Başbuğ Alparslan Türkeş Sahur Programı’ düzenledi.
MHP Milletvekili aday adayı işadamı Çetin İpek’in her yıl gelenekselleştirdiği sahur programı bu yıl ‘Rahmet ve Minnet ile Başbuğ Alparslan Türkeş’ sahur programı adıyla gerçekleştirildi.
Safranbolu mavi konak’ta düzenlenen sahur programında Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, MHP İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili bir araya geldi.
Programda kısa bir konuşma yapan işadamı Çetin İpek, Merhum Lider Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek programa katılan herkese teşekkür etti.
İpek, “Geçen yıl ahde vefa olarak düzenlediğimiz sahur programını bu yıl Rahmet ve Minnet ile Başbuğ Alparslan Türkeş Sahur programı olarak düzenledik. Bu yıl ki amacımız Mekan Cennet Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anmak. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şu mübarek Ramazan ayında Doğu Türkistan’da yaşanan olaylar çok acı, çok üzücü. Sırf Türk olduğun için zulüm görmek ne kadar acı. Oruç tutmana, namaz kılmana izin verilmiyor, zorla orucun bozduruluyor. Bu zulüm karşısında yüreğinde azıcık insanlık onuru taşıyan herkes yaşanan insanlık dramı karşısında üzülür. Allah’ım mazlumları bir gün zafere ulaştıracaktır. Rabbim yardımcıları olsun.” dedi.
Sahur programı çerçevesinde Merhum Lider Alparslan Türkeş ve 1980 zamanlarından günümüze kadar şehit olmuş bütün ülkücülerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunarak program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
komsusunu kurtarmak isterken yanginin ortasinda kaldi FxxIZpEp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Komşusunu kurtarmak isterken yangının ortasında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Melikgazi Mahallesi Hamdi Çavuş Sokak’ta bulunan S. G.’ye ait iki katlı evde, kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları fark eden komşu M.Ö. durumu kontrol etmek evin arka kapısını kırıp içeri girerek ev sahibine yardım etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bir kişinin olabileceği ihtimali üzerine yoğun dumanın bulunduğu yapıya giren ekipler, yaptıkları aramada baygın haldeki komşu M.Ö.’ye ulaştı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.Ö. ambulansla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin