Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün Tofaş’la yaptığı hız aydınlatma direğinde bitti - Karabük Haber Postası
alkollu ve ehliyetsiz surucunun tofasla yaptigi hiz aydinlatma direginde bitti aFs2WCUv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün Tofaş’la yaptığı hız aydınlatma direğinde bitti

Karabük’te farklı noktalarda meydana gelen 3 başka trafik kazasında 3’ü ağır 6 kişi yaralandı.

Karabük – Safranbolu etraf yolunda şoförünün alkol aldıktan sonra Tofaş marka arabalı ile yaptığı sürat aydınlatma direğinde son buldu. İkiye bükülen arabadan yola fırlayan şoför ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı.

Karabük etraf yolu valilik binası karşısında meydana gelen trafik kazasında, Serdar Erdoğan yönetimindeki 78 ABE 871 plakalı Tofaş marka araba süratle ilerlediği sırada yoldan çıkarak orta refüjde yer alan ağaca çarpıp sürüklenerek aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın tesiri ile ikiye bükülen arabada şoför ile yanında yolcu olarak bulunan Özcan Akbıyık (35) arabadan yola fırladı. Durumu ağır ve şuuru kapalı olan şoför Erdoğan ile yanındaki arkadaşına o sırada yoldan geçmekte olan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde misyonlu doktor ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu belirtilirken, şoförü Serdar Erdoğan’ın ehliyetinin ise daha evvel alkolden yapılan süreç ile süreksiz olarak geri alındığı öğrenildi.

Kaza sonrası olay yeri inceleme takımlarının olay yerinde ve araçta yaptıkları çalışmalarda alkol tenekeleri dikkatlerden kaçmadı.

Diğer yandan Karabük – Eskipazar karayolu İmamalar köyü yakınlarında meydana gelen bir öbür trafik kazasında ise 3 kişi yaralandı.

C.G. yönetimindeki 34 UF 2832 plakalı araba, Gere istikametinden Karabük’e seyir halinde iken İmamlar Köyü mevkiine geldiği esnada, önünde ve birebir istikamette seyreden şoför A.T.’nin yönetimindeki hurda yüklü 78 BP 014 plakalı tırın dorsesine çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan araba şoförü ile birebir araçta yolcu olarak bulunan A.G. ve A.G. yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Otomobili vurdurarak çalıştırma istedi, araç alt yola devrildi

Karabük’te arabasını vurdurarak çalıştırmak isteyen şoför, arabasıyla birlikte 2 metre yükseklikten alt yola devrilerek park halindeki arabaya çarptı.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi 40 No’lu sokak üzerinde meydana geldi. 78 BK 435 plakalı arabasını çalıştıramayan şoför Ş.Ü., yokuş aşağıya aracını vurdurarak çalıştırmak istedi. Bu sırada şoför direksiyon hakimiyetini kaybettiği arabasıyla birlikte 2 metre yükseklikten alt yola düşerek park halindeki 78 AAE 456 plakalı araca çarparak devrildi. Kazada hafif formda yaralanan şoför Ş.Ü. ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta motosiklet kazasinda agir yaralanan genc hayatini kaybetti wNyJ8g5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, 5 Nisan 2026 tarihinde gece saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. 23 yaşındaki Ahmet Satılmış idaresindeki motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Satılmış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ahmet Satılmış’ın cenazesinin, Zile ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin