Reklam
Reklam

Alkollü traktör şoförü D-100’ü birbirine kattı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da D-100 karayolunda alkollü traktör şoförü aksi istikamete girerek araba ile çarpıştı. Meydana gelen kazada araba şoförü yaralanırken, öbür şeritte kazayı merak eden şoförler zincirleme kazaya neden oldu.

Kaza, D-100 karayolunda Vakıf Geçitveren köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D-100 karayolunda Ankara istikametine karşıt taraftan giren ve alkollü olduğu öğrenilen Abdullah Özdemir yönetimindeki 14 AAN 095 plakalı traktör, Ankara istikametine seyreden S.I. idaresindeki 14 DU 111 plakalı araba ile çarpıştı. Meydana gelen kazada araba şoförü S.I. yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi.

Meraklı şoförler zincirleme kazaya neden oldu

Kazanın olduğu anlarda İstanbul istikametine seyreden meraklı şoförler zincirleme kazaya neden oldu. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada ise yaralanan olmadı.

Yaralıya birinci müdahale sivil sağlıkçıdan yapıldı

Traktörün baş başa çarpıştığı arabanın şoförü S.I.’nın yardımına kazayı gören sivil sağlıkçı ve vatandaşlar yetişti. Yaralının olay yerinde sıhhat denetimlerini yaparak içini rahatlatan sivil sağlıkçı gruplar gelene kadar S.I’nın başından ayrılmadı. Olay yerine sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarınca yaralı S.I. ambulansa bindirilerek, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Konuşmakta zorluk çeken ve alkollü olan traktör şoförü Abdullah Özdemir ise önlem emelli öteki bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin